OM FÖRETAGET

Växjö Elementmontage är ett företag med verksamheter inom tunga lyft, montage, maskinuthyrning samt tunggodshantering. I våran välanpassade och moderna depå med verkstad och kontor på Ekebergs industriområde finner du ett brett utbud av maskiner såsom mobilkranar, teleskoplastare, kranbilar, truckar, liftar samt all utrustning som krävs för ditt lyft. Förutom våra maskiner och utrustning har vi en erfaren och välutbildad personal som säkerställer att du får den kompetens som krävs av oss.

Efter att jobbat i betong & kranbranschen sedan 1979, varit anställd och delägare i annan montagefirma grundades Växjö Elementmontage år 2000 av ägaren och VD Börje ”Wippe” Karlsson. Då var verksamheten helt inriktad på betongmontage. 2003 köptes den första mobilkranen in och 4 år senare togs det första spadtaget för våra egna lokaler på Ekebergs industriområde, precis utmed väg 27 från Växjö. Med åren ökade efterfrågan och våran maskinpark växte med detta.

Vi kan nu kalla oss ett ”helservice”-företag inom lyftbranschen med flera maskiner utöver mobilkranar såsom teleskoplastare, truckar, kranbilar m.m. Kunskapen och erfarenheten hos våra medarbetare är vår största styrka. Därför försöker vi skapa bästa möjliga arbetsplats. Fortlöpande utbildningar för alla är ett led i den riktningen. Vi betonar servicen i det vi gör och tror att det börjar inifrån företaget, vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över sitt arbete och det vi åstadkommer!

pall